­čöö Ai un voucher in valoare de 20 Lei garantat la prima comanda.­čę║ÔťĘ

Creaza-ti un cont acum!

Cum configurezi mesajul de gravare ...

Vezi video

Despre noi

Suntem o companie cu o vasta experienta de peste 15 ani in furnizarea de echipamente medicale de calitate pentru specialistii din domeniul medical. Ne concentram pe satisfacerea nevoilor acestora, oferind o gama variata de stetoscoape si accesorii de la brandurile de top 3M Littmann SUA si Riester Germania. Suntem mandri sa oferim produse de cea mai buna calitate si sa ne asiguram ca experienta noastra vasta este transmisa in serviciile si produsele oferite.

Site-ul ofer─â o gam─â larg─â de stetoscoape pentru speciali╚Öti din domenii variate, cum ar fi cardiologie, pneumologie, medicin─â de familie, anestezie, internistic─â, pediatrie, neonatologie, studen╚Ťi la medicin─â, asistente medicale, paramedici ╚Öi fizioterapeu╚Ťi. Fiecare stetoscop este conceput ╚Öi fabricat cu aten╚Ťie la detalii pentru a oferi un sunet clar ╚Öi precis, ├«nso╚Ťit de un design ergonomic ╚Öi confortabil.

Stetoscoapele 3M Littmann sunt fabricate ├«n Statele Unite ale Americii ╚Öi sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea ╚Öi performan╚Ťa lor superioare. Fiecare stetoscop este fabricat cu aten╚Ťie la detalii ╚Öi este testat ├«nainte de a fi pus ├«n v├ónzare pentru a asigura o calitate superioar─â. Aceste stetoscoape au fost proiectate pentru a oferi un sunet clar ╚Öi precis, astfel ├«nc├ót medicii s─â poat─â asculta cu u╚Öurin╚Ť─â zgomotele corporale subtile. Fiecare stetoscop are caracteristici speciale, cum ar fi tubulatura dubl─â, membrane de ├«nalt─â sensibilitate, tehnologie de reducere a zgomotului ambiental ╚Öi multe altele.

Produsele Riester sunt fabricate ├«n Germania ╚Öi sunt cunoscute la nivel mondial pentru calitatea lor superioar─â. Fiecare produs este testat ╚Öi evaluat ├«nainte de a fi pus la dispozi╚Ťia clien╚Ťilor pentru a asigura o performan╚Ť─â optim─â ╚Öi o calitate fiabil─â. Produsele Riester sunt proiectate pentru a fi confortabile ╚Öi u╚Öor de utilizat, oferind o experien╚Ť─â precis─â ╚Öi eficient─â pentru medici ╚Öi pacien╚Ťi deopotriv─â.

At├ót stetoscoapele 3M Littmann, c├ót ╚Öi produsele Riester sunt fabricate cu aten╚Ťie la detalii ╚Öi cu cele mai ├«nalte standarde de calitate. Aceste produse sunt utilizate ├«n ├«ntreaga lume de c─âtre medici ╚Öi speciali╚Öti medicali pentru a diagnostica ╚Öi trata diferite afec╚Ťiuni. Fiecare produs este conceput pentru a fi u╚Öor de utilizat ╚Öi de ├«ntre╚Ťinut, astfel ├«nc├ót s─â poat─â fi folosit timp ├«ndelungat f─âr─â probleme.

Pe scurt, stetoscoapele 3M Littmann ╚Öi produsele Riester sunt considerate de c─âtre speciali╚Öti medicale din ├«ntreaga lume drept unele dintre cele mai bune produse disponibile ├«n industrie. Fiecare produs este fabricat cu aten╚Ťie la detalii ╚Öi este proiectat pentru a oferi o experien╚Ť─â precis─â ╚Öi confortabil─â pentru medici ╚Öi pacien╚Ťi deopotriv─â.

Pe l├óng─â stetoscoape, oferim ╚Öi o gam─â larg─â de accesorii pentru acestea. Acestea includ borsete de protec╚Ťie pentru stetoscop, borsete cu lamp─â UV pentru a steriliza stetoscoapele, membrane ╚Öi piese de schimb pentru stetoscoape. De asemenea, oferim ╚Öi servicii de gravare personalizat─â cu laser pe capsula stetoscopului sau bra╚Ťele acestuia pentru a oferi unicitate ╚Öi personalizare stetoscoapelor.

├Än plus fa╚Ť─â de stetoscoape, oferim ╚Öi o gam─â variat─â de produse medicale esen╚Ťiale, inclusiv tensiometre pentru m─âsurarea tensiunii arteriale, pulsoximetre pentru m─âsurarea nivelului de oxigen ├«n s├ónge, termometre pentru m─âsurarea temperaturii corpului, otoscoape pentru examinarea urechii ╚Öi oftalmoscoape pentru examinarea ochilor.

Ne str─âduim s─â oferim livrare rapid─â ╚Öi fiabil─â a produselor noastre, fie c─â acestea sunt livrate din stoc sau sunt comandate. Toate produsele noastre sunt ambalate cu grij─â pentru a asigura c─â ajung la destina╚Ťie ├«n condi╚Ťii bune.

Pe l├óng─â toate acestea, suntem foarte aten╚Ťi la nevoile clien╚Ťilor no╚Ötri ├«n ceea ce prive╚Öte metodele de plat─â. A╚Öadar, oferim multiple op╚Ťiuni de plat─â, inclusiv plata cu cardul, prin transfer bancar, la livrare sau depunere numerar la banc─â, astfel ├«nc├ót clien╚Ťii no╚Ötri s─â poat─â alege op╚Ťiunea care li se potrive╚Öte cel mai bine.

Suntem o companie dedicata satisfacerii nevoilor specialistilor din domeniul medical, si suntem aici pentru a oferi servicii excelente si produse de cea mai inalta calitate. Pe langa asta, ne dorim sa oferim si suport excelent pentru clientii nostri. Asadar, va stam la dispozitie pentru orice intrebari sau informatii aditionale de care ati putea avea nevoie. Multumim pentru vizitarea site-ului nostru si asteptam cu nerabdare sa avem ocazia de a va ajuta!